Besparen op je inboedel

1/1

Tijd voor een (nieuwe) inboedel? Bij het verzorgen van een complete inboedel komt natuurlijk veel kijken. Bij het uitzoeken van de meubels moet je bijvoorbeeld rekening houden met diverse afmetingen. Ook is het afsluiten van een inboedelverzekering belangrijk, omdat je niet onverwachts voor nóg hogere kosten wilt komen te staan.

En wat doe je als je tijdelijk een woning huurt en niet te veel wilt besteden aan een gehele inboedel? Al met al kost dit je niet alleen veel geld maar ook veel tijd.

Dit kan makkelijker. Toch? Kies voor het huren van meubels! De huur van meubels biedt dé perfecte oplossing voor zowel de huurder als de verhuurder. Bij Moving-In ontzorgen we jou van A tot Z. Jij geeft jouw wensen door en wij regelen de rest. Sit back and relax.

Lees snel verder om erachter te komen hoe wij jou kunnen helpen met het besparen op je inboedel.

Een volledige inboedel huren, kan dat?

Ja, zeker! Niks is ons te gek. Druk met een verbouwing? Of zit je middenin een verhuizing? Misschien wil je een woning verhuren maar is er weinig animo voor? Met een volledig nieuwe inboedel of verbeteringen in huis, zoals het aankleden en de stoffering van de woning, wordt jouw huis nóg aantrekkelijker. Bij Moving-In verzorgen wij jouw inboedel van A tot Z. We hebben een eigen opslag met een grote voorraad waardoor je lange levertijden kunt vermijden. Zo weet je zeker dat je alle producten op tijd in huis hebt. Daarnaast helpen wij jou ook met het plaatsen en monteren van de meubels. Op die manier komen alle spullen op de juiste plek en creëer jij van jouw woning een thuis!

Huurwoning makkelijker verhuren

Het verhuren van jouw huurwoning lijkt misschien wel makkelijk, maar dit is niet altijd het geval. Wij snappen daarnaast ook dat niet iedereen wil investeren in een gehele inrichting wanneer zij (tijdelijk) een woning verhuren. Moving-In biedt de perfecte oplossing! Wij zorgen niet alleen voor een ingerichte woonkamer, maar ook voor de tafels, bedden, televisie, internet en diverse accessoires om de woning écht af te maken. Daarnaast brengen wij de spullen niet alleen tot aan de deur, maar monteren en plaatsen we het ook gelijk, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Zo ben je verzekerd van een complete inboedel, waarin geen product mist en hoef jij de woning enkel nog te huur te zetten. Mocht er toch iets missen in de woning? Dan komen wij dit natuurlijk naleveren.

Verzekering voor tijdelijke inboedel

Bij jouw inboedelverzekering kun je de tijdelijke meubelen gewoon meeverzekeren. Vaak zit de dekking al bij jouw basispakket in. Daarnaast zijn onze spullen verzekerd tijdens het transport, het monteren en het plaatsen. Zo kom je dus nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet jij dat jouw inboedel altijd verzekerd is.

Duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Dit is iets wat Moving-In jou kan verzekeren.

Geen zorgen met Moving-In

Moving-In helpt je niet alleen met besparing op jouw inboedel maar neemt ook het grootste gedeelte van jouw zorgen weg. Daarnaast hanteren wij geen minimale huurperiode, waardoor je als verhuurder ook niet in vervelende situaties terecht komt. Het fijne aan Moving-In is ook dat je geen opslagruimte nodig hebt.

Meubels huren bij Moving-In bespaart jou dus een heleboel:

  • Opslag;
  • regelwerk
  • transport;
  • wachttijden;
  • en natuurlijk kosten.

Benieuwd naar waar je nog meer op bespaart wanneer je kiest voor Moving-In? Neem dan nu contact met ons op!

De logeerwoningen trends van 2023

De logeerwoningen trends van 2023

De logeerwoningen trends van 2023

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.