De logeerwoningen trends van 2023

1/1

Niets is vervelender dan tijdens een verbouwing in een bouwput te leven. Gelukkig zijn hier anno 2022 / 2023 verschillende oplossingen voor, zodat je dit kan vermijden. Namelijk: een logeerwoning. Bij Moving-In doen we aan het inrichten van logeerwoningen. Dit doen wij voor verschillende klanten, zoals woningcorporaties of aannemers. Zij geven ons de opdracht wanneer ze een tijdelijke woning nodig hebben, omdat er bijvoorbeeld verduurzaming, groot onderhoud of een renovatie plaatsvindt in een gebouw. Tijdens deze werkzaamheden bieden zij de huurders of bewoners een tijdelijke woning aan waarin ze kunnen verblijven. Die woning moet voelen als thuis, dus wordt deze door Moving-In ingericht volgens de laatste trends. In deze blog vind je alles wat je moet weten over de nieuwe logeerwoningen trends van 2023.

Een tijdelijke woning smaakvol inrichten

Voor woningcorporaties is het ontzettend belangrijk om de bewoners een fijne tijdelijke woning te bieden. Werkzaamheden aan de woning kan de nodige stress opleveren bij huurders dus is een logeerwoning een perfecte uitkomst. Door te kiezen voor het huren van meubels voor de logeerwoning wordt de bewoner niet alleen ontzorgd, maar ook dankzij een smaakvolle inrichting voelt het huis als thuis. Denk hierbij aan een passende kleur op de muur, schilderijen, een tapijt en planten. Door de laatste woontrends te volgen en aandacht te besteden aan het design van elke woning, garanderen wij een smaakvolle inrichting. Lees hieronder kort meer over een aantal woontrends die in 2023 populair zullen zijn:

Enkele trends van 2023

Een van de trends die we zullen zien in 2023 gaat over het kleurgebruik binnenshuis. Zo zullen we meer op de natuur geïnspireerde interieurs zien. Denk hierbij aan aardse kleuren als groene, bruine en beige tinten, net als het gebruik van natuurlijke materialen. Onze stijl Back To Nature sluit hier perfect bij aan.

Wanneer we het hebben over kleuren binnenshuis hebben we het niet alleen over de kleur van muren of meubels. Ook kozijnen en deuren zullen in 2023 vaker een uitgesproken kleur krijgen en zullen niet standaard wit of antraciet meer zijn.

Daarnaast is de belangrijkste trend die we in 2023 zullen zien: duurzaamheid in je huis. Dit kun je op verschillende manieren integreren, door bijvoorbeeld je huis goed te isoleren of tweedehands meubels te kopen. Het huren van meubels is natuurlijk ook een duurzame optie!

 

Van alle gemakken voorzien

Als er tijdens groot onderhoud een tijdelijke woning wordt aangeboden dan is het fijn dat deze is voorzien van alle gemakken. Het enige wat de bewoners mee hoeven te nemen, is een tas met kleding, linnengoed en handdoeken. Alles is tot de puntjes ingericht van woonkamer tot aan de keukenla toe. Kan iets niet geleverd worden? Dan zullen wij altijd met alternatieven komen. Want met inrichting van A tot Z bedoelen we ook écht van A tot Z: het totaal ontzorgen van de woningcorporatie én bewoners dus.

 

Jarenlange ervaring met meubels verhuren

Een inrichting nodig voor een logeerwoning door verduurzaming, groot onderhoud of een renovatie? Dankzij onze jarenlange ervaring met het inrichten van logeerwoningen, weten wij precies wat er nodig is om van deze woningen een thuis te maken voor de bewoners. Wanneer je kiest voor Moving-In verzorgen wij de hele inrichting en nog meer. Denk aan, schilderwerk, vloeren, raambekleding en zelfs internet. Volledige ontzorging is wat wij beloven. Wij leveren niet alleen meubels, maar ook apparatuur wanneer dit nodig is. Nog iets extra’s nodig na plaatsing? Wij leveren het na!

Naast logeerwoningen richten wij nog veel meer soorten woningen in, denk bijvoorbeeld eens aan een wisselwoning of rustwoning. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meubels huren bij Moving-In

Bij Moving-In bieden wij een all-in tarief. Je zult bij ons nooit voor onverwachte kosten of verrassingen komen te staan. Je zal ook geen extra kosten naderhand krijgen voor het transport of het monteren van de stoffering.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

De verkoopstyling zelf doen of een verkoopstylist inhuren?

Bespaar geld door meubels te huren

Bespaar geld door meubels te huren

Bespaar geld door meubels te huren

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.