Huren, leasen, kopen: wat kun je nou het beste doen?

1/1

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels, is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je aankopen doet. Er zijn veel verschillende producten op de markt en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke meubelen het beste bij jouw stijl en behoeftes passen.

Gelukkig is het bij Moving-In mogelijk om online de meubels en stijlen te bekijken en te huren. Hierdoor is het makkelijker om verschillende opties te vergelijken en de beste keuze te maken. Zo weet je zeker dat jouw belangrijkste meubelstukken passen bij jouw interieur en andersom!

Meubels kopen of toch huren?

Het huren van meubels is interessant voor mensen die van flexibiliteit houden in hun interieur. In plaats van te investeren in een compleet interieur, kiezen dan ook steeds meer mensen ervoor om meubels te huren die aan hun behoeften voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdelijke kledingkasten huren voor extra opbergruimte, of een salontafel en eetkamerstoelen voor als je extra gasten verwacht. De eetkamer is een belangrijk deel van elk huis, dus het is verstandig om goed na te denken over wat voor tafel je wilt huren. Dit is ook handig als je vaak verhuisd en niet wil dat je je meubels steeds opnieuw zelf moet verplaatsen. Door meubels te huren bij Moving-In, kun je meubels huren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opbergruimte of transport. Bij ons kun je niet alleen terecht voor grote en kleine meubels maar ook verschillende andere items, die nodig zijn om van jouw woning een thuis te maken!

Nieuwe meubels kun je ook huren

Het huren van meubels is een dus een geweldige manier om je huis op een flexibele manier een nieuw interieur te geven zonder dat je daar veel geld aan hoeft te besteden. Bij Moving-In bieden we meubels aan voor iedere woonstijl, van moderne tv meubels tot klassieke fauteuils en tafels. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuw dressoir of nieuwe boekenkast huren om je woonkamer op te fleuren, of een comfortabele zithoek creëren met nieuwe fauteuils en een tafel. Door meubels te huren, kun je eenvoudig een nieuwe look creëren. Daarnaast helpen onze stylistes je natuurlijk graag met de inrichting.

Moderne meubels voor een stijlvolle inrichting

Bij Moving-In weet je zeker dat het huren van meubels veel voordelen met zich meebrengt. Het is niet alleen een duurzame optie, je hoeft je ook geen zorgen te maken over lange levertijden. Bovendien kun je tijdelijk extra meubels huren als je bijvoorbeeld gasten verwacht of als je op zoek bent naar een manier om extra spullen op te bergen. Bij Moving-In hebben we een ruim assortiment in elke stijl, volgens de laatste woontrends, waaruit jij gemakkelijke keuzes kunt maken die goed passen bij je interieur. Wij nemen al je zorgen uit handen en we garanderen een goede service, waarbij we goed luisteren naar jouw wensen en behoeftes.

Projectinrichting uitbesteden zonder zorgen

Projectinrichting uitbesteden zonder zorgen

Projectinrichting uitbesteden zonder zorgen

Vlog #2

Plaatsing in Rotterdam

Vlog #2

Plaatsing in Rotterdam

Vlog #2

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.