Een woningopname gepland, en nu

1/1

Wanneer je ervoor kiest een meubelverhuurbedrijf in te schakelen bij grote projecten zal dit vaak gepaard gaan met een woningopname aan het begin van het proces. Deze zijn van groot belang. Een woningopname kan namelijk een duidelijk beeld geven van de staat waarin de woning verkeert. Ook kunnen mogelijke problemen direct worden geïdentificeerd.  

In deze blog beschrijven wij wat er gebeurt als Moving-In een woningopname komt doen. We leggen onder andere uit hoe een opname precies gaat, welke kosten hieraan verbonden zijn en wat er na de opname zal gebeuren. Lees dus snel verder! 

Een woningopname, wat is dat eigenlijk?

Een woningopname is, simpel gezegd, een inspectie van de woning. Deze opname kan bij grote projecten zeer waardevol zijn. Er kan per woning een advies worden uitgegeven en er kunnen direct juiste prijzen worden gegeven in de offerte. Zo zal je niet voor verrassingen komen te staan. Bij Moving-In is deze woningopname gratis 

Wanneer je een woningopname hebt gepland, zal er iemand van Moving-In langskomen om de staat van de woning te bekijken. Daarnaast wordt er een advies gegeven op gebied van: raambekleding, sauswerk, vloeren, welk interieur past er in de woning, is er een AOP-aansluiting aanwezig en hoeveel verlichting er nodig is. Door deze zaken fysiek in kaart te brengen kunnen wij een passend advies geven. Ook kunnen wensen van de opdrachtgever direct tijdens de opname worden besproken. 

Na de woningopname ontvang je een uitgebreide én vrijblijvende offerte op basis van alle informatie die is opgedaan. In deze offerte worden de juiste prijzen per woning weergegeven, zodat je een duidelijk overzicht hebt en een weloverwogen keuze kunt maken.  

De voordelen van een opname

Een woningopname kan veel voordelen bieden voor beide partijen. Ten eerste is het prettig om de woning met eigen ogen te zien. Dit helpt om een beter beeld van de staat van de woning te krijgen. Hierbij wordt gekeken naar verschillende aspecten in de woning. Hoeveel raambekleding is er nodig en wat zijn de benodigde afmetingen? Moeten de muren voor de tijd nog gesausd worden? Is de vloer netjes of moet er een nieuwe vloer worden gelegd? Welk interieur past er in de woning? Is er een AOP-aansluiting aanwezig? Hoeveel verlichting is er nodig? 

Een ander voordeel voor de klant is dat het kostenbesparend kan zijn. Problemen worden direct gezien en er wordt een passend advies gegeven. Wanneer dit tijdens de plaatsing van de meubels in de woning wordt gezien en het daardoor niet geplaatst kan worden, zal dit meer tijd en geld kosten. Tevens wordt er tijdens de opname gekeken naar wat er nodig is, waardoor je geen onnodige items zal aanschaffen. 

Tot slot kan een woningopname bijdragen aan een snellere en efficiëntere inrichting van de woning. Dit is mogelijk omdat alle benodigde informatie al van tevoren is verzameld.  

En hoe verder?

Na de woningopname zal ons projectteam aan de slag gaan met het opstellen van een uitgebreide en vrijblijvende offerte. Hierin wordt rekening gehouden met de wensen en behoeftes, net als de adviezen en benodigdheden binnen de woning.  

Nadat je de keuze hebt gemaakt, zullen wij het meubilair op een afgesproken datum leveren en installeren. Aan het eind van de huurperiode zullen wij de meubels ook weer komen ophalen. Zo ontzorgen wij jou voor de volle 100%. 

Wil jij ook profiteren van onze gratis woningopname, vraag deze dan nu aan via de knop hieronder. Ons team staat klaar om jouw woning op te meten en te beoordelen en zo een passend advies te geven. 

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

Een woningopname gepland, en nu

Een woningopname gepland, en nu

Een woningopname gepland, en nu

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.