Projectinrichting uitbesteden zonder zorgen

1/1

Wat is projectinrichting? Projectinrichting is eigenlijk een complete inrichting van je woning. Hierbij kun je denken aan rust- en logeerwoningen, maar ook aan studentenhuisvesting, noodopvang, appartementencomplexen, recreatiewoningen etc. Daarnaast kunnen er ook andere diensten worden geleverd tijdens de projectinrichting, zoals het leggen van vloeren, het sausen van de wanden en het installeren van tv en internet.  

Als je ervoor kiest om alles uit handen te geven, waar moet je dan op letten? Wat kan een meubelverhuurbedrijf, zoals Moving-In, voor jou betekenen tijdens deze periode? Lees het in deze blog! 

Een project inrichten is niet niks

Wanneer je een nieuw project krijgt toegewezen ben je niet alleen verantwoordelijk voor het vinden van een geschikte locatie, maar ook het inrichten van het project. Enkele aspecten waar je mee te maken kan krijgen zijn: 

Duurzaamheid en energiezuinigheid 

De overheid wil in 2030 49% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. Om dit te kunnen bereiken heeft elke corporatiewoning de verplichting om in 2030 een minimumenergielabel A te hebben. Veel woningcorporaties zijn hier ook al mee aan de slag gegaan door woningen te verduurzamen. Dit doen zij onder andere door woningen van het gas af te halen en te isoleren. Bij Moving-In vinden we duurzaamheid ook erg belangrijk en zorgen ervoor dat onze klimaatafdruk zo klein mogelijk blijft. Wil je lezen hoe wij dat doen? Check dan onze impactpagina 

Beleving 

Het is belangrijk dat de woning comfortabel is voor (tijdelijke) bewoners. Dit kun je doen door kwalitatief goede meubels in de woning neer te zetten. Ook accessoires kunnen de woning sneller het gevoel geven van een thuis. 

Wettelijke eisen 

Als woningcorporatie is het zo dat je aan bepaalde regels moet voldoen. Hierboven is het aspect van duurzaamheid al beschreven. Daarnaast moet je ook 80% van je betaalbare huurwoningen toewijzen aan huishoudens onder een bepaalde inkomensgrens. Ook is het zo dat maatschappelijke en commerciële activiteiten van elkaar gescheiden moeten blijven. 

Budget 

Tot slot wordt er vaak een budget toegewezen aan een project. Hierbij moet er rekening worden gehouden met de kosten van de woning, de inrichting, de materialen, arbeid etc. Bij Moving-In maken we gebruik van een all-inclusive prijs, waardoor je bij ons nooit voor verrassingen zal komen te staan. 

Moving-In kan je helpen

Moving-In ontzorgt! Wij helpen je graag met jouw project. Zo verzorgen wij de inrichting voor meerdere projecten van onder andere Havensteder, Portaal, Smits en meer wooncorporaties en aannemers. Wij zijn ook inzetbaar voor andere diensten. Zo kunnen wij zorgen voor een internetaansluiting, het leggen van vloeren of het sausen van de muren. 

Wij helpen woningcorporaties en aannemers met projecten, maar ook makelaars bij bijvoorbeeld de verkoopstyling. Ook individuele aanvragen van diplomaten, expats en voetballers behandelen we graag. 

Moving-In heeft alle meubels in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen leveren door heel Nederland. Ons USP op dit vlak is dan ook: Morgen 200 huizen inrichten? Overmorgen blije bewoner! Heb jij de inrichting voor meer woningen nodig? Ook dat is geen probleem voor ons. 

Wij bieden meerdere interieurstijlen aan, zodat je altijd kan kiezen wat het beste bij jou past. Onze premium stijlen zijn: back to nature, modern living en urban chique. Wil je liever gebruik maken van een andere stijl? Dan kun je kiezen voor één van onze comfort stijlen. Voor welke stijl je ook kiest, bij alle stijlen wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd. 

Inrichting en meer

Voordat je ervoor kiest om je projectinrichting uit te besteden bij Moving-In kun je ervoor kiezen een gratis woningopname aan te vragen. In de blog: ‘een woningopname, en nulees je meer over wat je hiervan kan verwachten. 

Wanneer je een aanvraag doet zal je eerst een vrijblijvende offerte van ons ontvangen. Zodra die is goedgekeurd gaan wij voor je aan de slag. Wij zoeken de meubels uit, we laden het in de bus en zullen het in de woning plaatsen en monteren. Via onze website kun je in 3 simpele stappen een offerte aanvragen. Of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Artikel Financieel Dagblad

Moving-In in het Financieel Dagblad

Artikel Financieel Dagblad

Moving-In in het Financieel Dagblad

Artikel Financieel Dagblad

Bespaar geld door meubels te huren

Bespaar geld door meubels te huren

Bespaar geld door meubels te huren

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.