Meubels leasen: hoe werkt dat?

1/1

Ben je op zoek naar nieuwe meubels en betaal je liever een vast bedrag per maand dan alles in één keer? Dat snappen we. Dan is meubels leasen écht wat voor jou! Bij Moving-In maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Naast het leasen van verschillende meubelen, kun je ook bij ons terecht voor veel andere producten en diensten. Decoratie op maat? Yes. Het stylen van de woning? Ja hoor! We leveren zelfs een uitgebreid keukenpakket om de keukenkastjes goed te vullen, zodat jij fijn kunt koken. Heeft de woning een lakje verf of een nieuwe vloer nodig? Ook dat regelen we voor je.

Zonder grote uitgaven in één keer te doen, wordt jouw woning voorzien van een volledige inrichting. Geheel in de door jou gekozen stijl die perfect bij je past.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of lees snel verder waarom jij voor het leasen van meubels zou moeten kiezen.

Kwaliteitsmeubels in huis, zonder grote investering

Bij een nieuwe woning horen natuurlijk…? Juist! Nieuwe meubels. Bij Moving-In snappen we dat je op zoek bent naar kwaliteitsmeubels. Máár, we snappen ook dat dit een flinke uitgave kan zijn. Het huren van meubels brengt meer voordelen met zich mee dan alleen kostenbesparing. We zetten het voor je op een rijtje:

  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het ophalen van je meubels, deze worden gewoon door ons gebracht!
  • De meubels zijn altijd op voorraad, wat een snelle levering mogelijk maakt.
  • Door de snelle levering vermijd je niet alleen gedoe, maar ook enorme wachttijden.

Bij Moving-In denken we graag mee met onze klanten en hun behoeftes. Niks is ons te gek. Jij kiest de meubels uit en wij doen de rest, zodat jij onze producten zonder zorgen voor een vast maandbedrag kunt leasen. Zo bespaar je niet alleen op de kosten, maar ook op een heleboel tijd en regelwerk.

Laat je positief verrassen

Bij Moving-In houden we van kwalitatief goede producten, maar natuurlijk wél betaalbaar. Eerlijkheid, daar houden we van bij Moving-In! Je weet bij Moving-In precies waar je aan toe bent. Zo wordt er aan het begin van de looptijd een leasecontract opgesteld waar het bedrag per maand in vermeld staat, waardoor precies duidelijk is wat je maandelijks gaat betalen. Op deze manier heb je dus geen verborgen kosten en kun je zorgeloos jouw gewenste meubels leasen, zonder een grote investering te doen. Én hoe fijn is het, dat je geen risico loopt om dure meubels aan te schaffen die later toch niet helemaal bij jou in de smaak vallen, of bij de rest van het interieur passen? Door meubels te leasen krijg je waar voor je geld en kom je niet voor vervelende, maar juist positieve verrassingen te staan.

De keuze is aan jou!

Meubels leasen is bij Moving-In nog nooit zo makkelijk geweest. De leaseperiode? Die bepaal jij. Bijbehorende producten zoals keukengerei en decoratie? Ook die bepaal jij! De stijl? Wederom ligt de keuze bij jou! Door ons brede assortiment kunnen wij aan al jouw wensen voldoen.

Goede service? Daar zorgen wij voor! Zodra jij jouw wensen aan ons hebt doorgegeven gaan wij namelijk direct voor je aan de slag. Van de offerte tot aan de bezorging en montage, in het gehele proces luisteren wij naar jouw wensen en behoeften. Zo komt alles op de juiste plek en ben jij verzekerd van een stijlvol interieur.

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar onze geweldige service en wat wij voor jou kunnen beteken? Neem dan snel contact met ons op!

Hoe je kleine ruimtes zo efficiënt mogelijk kunt inrichten

Hoe je kleine ruimtes zo efficiënt mogelijk kunt inrichten

Hoe je kleine ruimtes zo efficiënt mogelijk kunt inrichten

Meubelverhuur zonder zorgen

Meubelverhuur zonder zorgen

Meubelverhuur zonder zorgen

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.