Waarom verkoopstyling voor modelwoningen werkt

1/1

Wat is precies een modelwoning? Modelwoningen zijn woningen die worden ingericht om potentiële huurders of kopers kennis te laten maken met de woning. Deze personen komen vaak langs om de woning te bekijken tijdens een bezichtiging. Kies je er dan voor om deze woning kaal of met volledige inrichting te laten zien? Wij zijn van mening dat verkoopstyling in een modelwoning vele voordelen met zich meebrengt. Wat deze voordelen zijn lees je in hieronder!

Een modelwoning inrichten als droomhuis

Een modelwoning geeft de bezoeker een goed beeld van de potentie die een huis heeft én zo kun je mensen inspireren over de verschillende inrichtingsmogelijkheden van een woning. Je kunt meerdere ruimtes inrichten, om zo mensen de mogelijkheden van een leefruimte daadwerkelijk te laten ervaren. Een potentiële koper kijkt vaak moeilijk door een lege ruimte heen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om één ruimte uit te lichten en deze ‘on display’ te zetten. Veel voorkomende ruimtes die worden ingericht voor de verkoopstyling zijn woonkamers en slaapkamers.

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat de woning echt tot zijn recht komt. Hier helpt onze styliste je ook graag mee. Zo kun je een inrichting realiseren die aansluit op zowel jouw doelgroep, als de gehele uitstraling van de woning. Daarbij is het creëren van een thuisgevoel in een woning voor ons ook echt belangrijk om te realiseren.

Waar let je op bij het bezoeken van een modelwoning?

Wanneer iemand een woning gaat bezichtigen, zal hij of zij op meerdere aspecten letten. Er zal bijvoorbeeld worden gekeken naar de grootte van de woning en hoe het huis is ingedeeld. Ook wordt ernaar gekeken waar de vaste trap zich bevindt en hoe de algehele sfeer in het huis aanvoelt. Een warme sfeer kan goed worden gecreëerd door gebruik te maken van rijke stoffen, warme kleuren en warme materialen zoals hout.

Bij Moving-In snappen we dat elke woning anders is en niet elke stijl bij elke woning past.. Daarom hebben wij een breed assortiment aan verschillende stijlen. Zo kun jij de modelwoning precies inrichten zoals je in gedachten hebt. Daarnaast kunnen wij snel leveren omdat we onze voorraad in eigen beheer hebben. Hierdoor heb je dus geen lange wachttijden!

Verkoopstyling laten doen door Moving-In

Naast het verzorgen van een interieur van A tot Z, kunnen we je zelfs helpen met het stofferen en afwerken van de woning. Voor klussen als vloerbekleding, gordijnen, sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting hoef jij dus geen apart bouwbedrijf of aparte stoffeerder in te huren. Wanneer wij zeggen dat we je kunnen helpen van A tot Z, bedoeling wij ook echt van A tot Z.

Wil jij ook je modelwoning voorzien van een passend interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Moving-In heeft al voor vele projecten en personen de verkoopstyling mogen doen. Van penthouse tot tiny house. Bij Moving-In bieden we ook de mogelijkheid tot professionele woningfotografie.

Neem contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken!

Moving-In in AD

Artikel uit het algemeen dagblad

Moving-In in AD

Artikel uit het algemeen dagblad

Moving-In in AD

RTL4 Lifestyle

Behind the scenes

RTL4 Lifestyle

Behind the scenes

RTL4 Lifestyle

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar configurator

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.